WTA
Στα προημιτελικά της Λυών η Yastremska (vids)

 
Dayana Yastremska
Dayana Yastremska © Lyon Open
tn team Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 - 22:06

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο τένις, η Dayana Yastremska, κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα της στη Λυών και προκρίθηκε στα προημιτελικά, πανηγυρίζοντάς το συγκινημένη και φορώντας την ουκρανική σημαία.

Συνεχίζει την προσπάθειά της στη Λυών της Γαλλίας η Dayana Yastremska, η οποία σταμάτησε την Ισπανίδα Cristina Bucsa, κερδίζοντάς την με 6-2, 6-3 σε 65 μόλις λεπτά.

Η 21χρονη Ουκρανή, η οποία μόλις μια εβδομάδα πριν βίωσε τη ρωσική εισβολή στην πατρίδα της και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στην Οδησσό, δήλωσε συγκινημένη μετά τον αγώνα.

"Ήμουν πολύ αγχωμένη, επειδή θέλω να κερδίσω αγώνες για την πατρίδα μου. Το τουρνουά αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενη με τη νίκη μου σήμερα", είπε αμέσως μετά τη νίκη της η Yastremska, η οποία πανηγύρισε με μια ουκρανική σημαία στην πλάτη της, όπως είχε κάνει και προχθές, στη νίκη της επί της Ana Bogdan.

Η Yastremska, η οποία έχει πέσει στο Νο.139 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς μια υπόθεση ντόπινγκ την είχε αφήσει εκτός αγώνων για 8 μήνες, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Lyon Open μια εκ των Jasmine Paolini και Tamara Korpatch.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots