WTA
Πήρε το ντέρμπι με την Stephens η Osaka (vid)

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 12:36

H Naomi Osaka κέρδισε την Sloane Stephens στο ντέρμπι του 1ου γύρου του Indian Wells και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα βρίσκονται και οι Amanda Anisimova και Marta Kostyuk.

Μόνο εύκολη δεν ήταν η πρεμιέρα της Naomi Osaka στο BNP Paribas Open, με την κάτοχο 4 Grand Slam τίτλων, που έχει πέσει στο Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης, να επιστρέφει από σετ πίσω για να κερδίσει την Stephens με 3-6, 6-1, 6-2.

Ήταν η 1η νίκη της Osaka απέναντι στην Αμερικανίδα στην 3η τους συνάντηση, που επέστρεψε στις νίκες στο Indian Wells, όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια το 2018, μετά από 3 χρόνια, αφού δεν είχε αγωνιστεί πέρσι στην έρημο της Καλιφόρνιας και το 2020 το τουρνουά δεν είχε γίνει λόγω της Covid-19.

"Ειλικρινά, δεν ήξερα ποιο ήταν το σκορ. Ρώτησα τον Wim μετά (Wim Fisette, ο προπονητής της). Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα σε κάθε πόντο", είπε η 24χρονη Γιαπωνέζα μετά το ματς.

Στον 2ο γύρο του Indian Wells, η Osaka θα αντιμετωπίσει τη Veronika Kudermetova, που βρίσκεται στο Νο.21 του ταμπλό.

Από τα χθεσινά αποτελέσματα, έμαθε την πρώτη της αντίπαλη και η Μαρία Σάκκαρη, που θα είναι η Τσέχα Katerina Siniakova, η οποία έπειτα από μια μεγάλη μάχη επικράτησε της Irina-Camelia Begu με 6-2, 4-6, 6-4.

Μεγάλη μάχη έδωσαν και οι Marta Kostyuk και Maryna Zanevska, με την 19χρονη Ουκρανή να παίρνει τελικά τη νίκη με 6-7 (5), 7-6 (6), 7-5. Σε άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Amanda Anisimova επιβλήθηκε της Emma Navarro με 6-2, 6-2 και θα παίξει στον 2ο γύρο με την Leylah Fernandez, ενώ η Shelby Rogers κέρδισε την Nuria Parrizas Diaz με 6-1, 5-7, 7-6 (3) και θα είναι η πρώτη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει η Jelena Ostapenko, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots