WTA
Indian Wells: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 - 12:15

Η Μαρία Σάκκαρη θα ανοίξει το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Indian Wells, αντιμετωπίζοντας στις 20:00 ώρα Ελλάδας την Elena Rybakina για μια θέση στα ημιτελικά. Τα μεσάνυκτα το μεγάλο ματς του Rafael Nadal με τον Νικ Κύργιο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας του Indian Wells, με τη Μαρία Σάκκαρη να διεκδικεί την είσοδό της στα ημιτελικά και στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας μπροστά της μια πολύ καλή ευκαιρία.

Θα αντιμετωπίσει την Elena Rybakina, No.17 στο ταμπλό και Νο.20 στην παγκόσμια κατάταξη, που κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά μέχρι στιγμής και ανεβαίνει σταθερά προς το κορυφαίο επίπεδο τα τελευταία 2 χρόνια. Και η Σάκκαρη κάνει ένα σπουδαίο τουρνουά και έχει δείξει με το επίπεδό της πως μπορεί να φτάσει ως το τέλος στο 1000άρι της Καλιφόρνιας. Με τη Rybakina θα αναμετρηθεί για 2η φορά, έχοντας χάσει την προηγούμενή τους συνάντηση, το 2020 στην Αγία Πετρούπολη.

Περίπου στις 22:00 θα αρχίσει και ο άλλος αγώνας για το γυναικείο ταμπλό, από τον οποίο θα προκύψει και η παίκτρια που θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη αν προκριθεί στα ημιτελικά. Σε αυτόν, η περσινή πρωταθλήτρια του Indian Wells, Paula Badosa, θα αντιμετωπίσει τη Veronika Kudermetova.

Τα μεσάνυκτα, ο Rafael Nadal θα παίξει με τον Νικ Κύργιο στον αγώνα που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας. Θα είναι η 9η συνάντησή τους στο tour, με τον Ισπανό να προηγείται στο head-to-head με 5-3.

Τέλος, στις 03:00 τα ξημερώματα θα γίνει ο δεύτερος προημιτελικός του ανδρικού ταμπλό, ανάμεσα στον Carlos Alcaraz και τον υπερασπιστή του τίτλου, Cameron Norrie.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/03):

Stadium 1:
20:00 Maria Sakkari [6] v. Elena Rybakina [17] NovaSports 6HD
22:00 Paula Badosa [5] v. Veronika Kudermetova [21] NovaSports 6HD
00:00 Rafael Nadal [4] v. Nick Kyrgios Cosmote Sport 6HD
03:00 Carlos Alcaraz [19] v. Cameron Norrie [12] Cosmote Sport 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots