WTA
Το Τορόντο αποχαιρέτησε τη Serena (vids)

 
Serena Williams
Serena Williams © WTA/Robert Prange
tn team Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 8:12

H Serena Williams ηττήθηκε από την Belinda Bencic και το Τορόντο την αποχαιρέτησε σε μια θερμή τελετή, καθώς αυτός ήταν ένας από τους τελευταίους αγώνες της σπουδαίας Αμερικανίδας τενίστριας στο tour. Πρόχωρα αποχαιρέτησαν το Τορόντο Ons Jabeur, Paula Badosa και Anett Kontaveit.

22 χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση στον Καναδά, η Serena Williams έδωσε τον τελευταίο της αγώνα τα ξημερώματα της Πέμπτης, καθώς ηττήθηκε με 6-2, 6-4 από την Belinda Bencic και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του National Bank Open.

Ήταν ο τελευταίος αγώνας στο τουρνουά και ένας από τους τελευταίους γενικά για τη 41χρονη Αμερικανίδα, που αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα "κρεμάσει" τη ρακέτα της μετά από το US Open. Αυτό σημαίνει πως απομένουν δυο τουρνουά για να κλείσει την καριέρα της, το Σινσινάτι και το Grand Slam της Νέας Υόρκης.

Στον 3ο γύρο του τουρνουά του Τορόντο, η Bencic θα αντιμετωπίσει την Garbine Muguruza, που απέκλεισε τη φορμαρισμένη Kaia Kanepi με 6-4, 6-4.

Στο μεταξύ, πολλές από τις κορυφαίες παίκτριες του ταμπλό ηττήθηκαν και έμειναν εκτός 3ου γύρου. Η Paula Badosa εγκατέλειψε με κάποια ενόχληση στους κολιακούς της, όταν ήταν πίσω με 7-5, 1-0 από την Yulia Putintseva. H Putintseva θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο την Alison Riske, που με τη σειρά της απέκλεισε την Jelena Ostapenko, με 7-6 (2), 0-6, 7-5.

Πόνους στη βουβωνική χώρα είχε και η Ons Jabeur, που επίσης εγκατέλειψε στις αρχές του 2ου σετ, ενώ ήταν πίσω με 6-1, 2-1 από την Qinwen Zheng. H Zheng θα παίξει στον 3ο γύρο με την Bianca Andreescu, που απέκλεισε την Alize Cornet με 6-3, 4-6, 6-3.

Η Jil Teichmann κέρδισε την Anett Kontaveit με 6-4, 6-4 και έτσι έμεινε εκτός 16άδας και το Νο.2 του ταμπλό. Αντίθετα, κατάφερε να περάσει η Aryna Sabalenka, η οποία κέρδισε τη Sara Sorribes Tormo με 6-4, 6-3, αλλά και οι Αμερικανίδες Jessica Pegula και Coco Gauff, που νίκησαν την Asia Muhammad και την Elena Rybakina αντίστοιχα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots