WTA
Αποσύρθηκε από το Τόκιο η Osaka

 
Αποσύρθηκε από το Τόκιο η Osaka
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:32

Ακόμα ένα τουρνουά και μάλιστα ένα από τα αγαπημένα της, ολοκληρώθηκε άδοξα για τη Naomi Osaka, με την 24χρονη να αποσύρει τη συμμετοχή της από το Τόκιο. Στα προημιτελικά με walkover η Beatriz Haddad Maia.

Η Naomi Osaka απέσυρε τη συμμετοχή της από το Toray Pan Pacific Open πριν από την αναμέτρησή της με την Beatriz Haddad Maia για τη φάση των "16" του τουρνουά, εξαιτίας ασθένειας, με αποτέλεσμα ακόμα ένα τουρνουά να ολοκληρωθεί άδοξα για εκείνη το 2022.

Για πολύ λίγα λεπτά μόνο είχαν την ευκαιρία οι φίλοι του τένις από το Τόκιο να παρακολουθήσουν την Osaka στο τουρνουά, αφού η 24χρονη Γιαπωνέζα είχε προκριθεί στον 2ο γύρο παίζοντας μόλις ένα game με την Daria Saville, που εγκατέλειψε στο ξεκίνημα του αγώνα έχοντας τραυματισμό στο γόνατό της.

Στα προημιτελικά με walkover προκρίθηκε η Beatriz Haddad Maia, που κάνει μια καταπληκτική χρονιά και είναι ένα από τα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος στο 500άρι του Τόκιο.

Θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι σε ακόμα ένα από τα φαβορί, τη Veronika Kudermetova, που συνέτριψε σήμερα την Fernanda Contreras Gomez με 6-0, 6-1.

Haddad Maia και Kudermetova είναι και 2 από τις 3 seeded παίκτριες που συνεχίζουν, μαζί με την Garbine Muguruza, που είχε αποκλείσει χθες τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η Ισπανίδα, Νο.3 στο ταμπλό, έμαθε σήμερα πως θα παίξει στα προημιτελικά με τη Liudmila Samsonova, που κέρδισε την Xin Wang με 7-6 (5), 6-3.

Τέλος, η Petra Martic μπήκε επίσης στην 8άδα, κερδίζοντας τη Νο.6 του ταμπλό, Karolina Pliskova, με 6-3, 6-4. Θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Shuai Zhang, που είχε αποκλείσει χθες μετά από ένα συναρπαστικό ματς τη Νο.2 του ταμπλό, Caroline Garcia, με 4-6, 7-6 (5), 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots