WTA
"Τους τελευταίους μήνες προπονούμαι πολύ" - Δεν σκοπεύει να "κρεμάσει" ρακέτα η Venus

 
Venus Williams
Venus Williams © Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 - 14:14

Αν και έπαιξε ελάχιστα την τελευταία σεζόν, η Venus Williams επιβεβαίωσε πως παραμένει ενεργή τενίστρια και πως δεν σκοπεύει να "κρεμάσει" τη ρακέτα της σύντομα.

Το επόμενο καλοκαίρι η Venus θα κλείσει τα 43, ωστόσο δεν δείχνει κάποια πρόθεση προς το παρόν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως ενημέρωσε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, για να μοιραστεί κάποια από τα νέα της.

"Αφού με ρωτάτε τόσοι πολλοί, θα σας πω πως ακόμα αγαπώ το τένις και πως θέλω πολύ να αγωνιστώ ξανά. Θα σας ενημερώσω για το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Τους τελευταίους μήνες προπονούμαι πολύ. Μάλιστα, από τότε που έπαιξα διπλό με τη Serena, το πρώτο πράγμα που έκανα την επόμενη μέρα ήταν να κλείσω ένα γήπεδο για προπόνηση. Αυτή την περίοδο δουλεύω πολύ το slice μου και θέλω να το βελτιώσω. Προπονούμαι πολύ", είπε στο βίντεο η 42χρονη Αμερικανίδα τενίστρια.

Η Venus συμμετείχε μόνο σε 4 τουρνουά - όλα στις Ηνωμένες Πολιτείες - το 2022, ένας κύκλος που ολοκληρώθηκε στο US Open, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν αγώνα στα μονά.

Παρότι τα τελευταία χρόνια απουσιάζει τον περισσότερο καιρό από το tour, φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει και μάλιστα πλησιάζει τα 30 χρόνια στο επαγγελματικό τένις, αφού είχε κάνει το ντεμπούτο της όταν ήταν 14 ετών, στις 31 Οκτωβρίου 1994!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots