WTA
Δοκιμάζει κι άλλον προπονητή η Raducanu

 
Δοκιμάζει κι άλλον προπονητή η Raducanu
tn team Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 11:48

H Emma Raducanu δοκιμάζει ακόμα έναν προπονητή αυτή την περίοδο, τον Sebastian Sachs, που είναι ο 5ος προπονητής με τον οποίο συνεργάζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Η Raducanu εφαρμόζει το σύστημα των δοκιμών εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο δεν έχει διατηρήσει κάποιον από τους προπονητές με τον οποίο δούλεψε σε πιο μόνιμη βάση.

Αυτή τη φορά εθέαθη να προπονείται με τον Sebastian Sachs στο Άμπου Ντάμπι, τον πρώην προπονητή της Belinda Bencic, που έχει δουλέψει και πλάι στη Victoria Azarenka παλιότερα.

Ο Sachs είναι ο 5ος προπονητής που πέρασε από την ομάδα της Raducanu τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μετά από τους Nigel Sears, Andrew Richardso, Torben Beltz και Dmitry Tursunov. Μετά την τεράστια επιτυχια του US Open, την οποία δεν διαδέχθηκε καμία ανάλογη επιτυχία, η νεαρή Βρετανίδα τενίστρια δεν έχει καταφέρει να βρει κάποιον προπονητή που θα τη βοηθάει σε μια πιο μόνιμη βάση.

Ο Sachs πάντως είναι ένας προπονητής με αρκετή εμπειρία, ο οποίος βοήθησε την Bencic να φτάσει πέρσι στο Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο 30χρονος Γερμανός, μάζεψε επίσης σημαντικές εμπειρίες όταν ήταν στην ομάδα της Azarenka, έχοντας τον ρόλο του hitting partner.

Η Raducanu βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι για τη συμμετοχή της στο Mubadala World Tennis Championship, όπου ηττήθηκε από την Ons Jabeur με 5-7, 6-3, 10-8 σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots