WTA
H Swiatek μπήκε ημιτελικά στο Ντουμπαί, με 3 χαμένα games!

 
H Swiatek μπήκε ημιτελικά στο Ντουμπαί, με 3 χαμένα games!
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 13:13

Μετά από την πρόκριση στον τελικό της Ντόχας με 2 χαμένα games, η Iga Swiatek πήρε και την πρόκριση για τα ημιτελικά του 1000αριού του Ντουμπάι, με μόλις 3 χαμένα games!

Η Swiatek συνεχίζει να προχωράει στα τουρνουά χωρίς να δαπανά ενέργεια! Την προηγούμενη εβδομάδα, είχε μπει στον τελικό του 500αριού της Ντόχας παίζοντας μόλις 2 αγώνες και χάνοντας 2 games συνολικά, ενώ κατέκτησε τελικά τον τίτλο με 5 χαμένα games!

Εξίσου εντυπωσιακά τα πηγαίνει και αυτή την εβδομάδα η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο, που έχασε μόλις 3 games στις 2 πρώτες αναμετρήσεις της στο Ντουμπάι και σήμερα πήρε χωρίς να παίξει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Dubai Tennis Championships, του πρώτου 1000αριού της σεζόν. Θα είναι δηλαδή στα ημιτελικά ενός 1000αριού, με 3 μόνο χαμένα games!

Θυμίζουμε πως η Iga είχε κερδίσει στην πρεμιέρα της, που έγινε στον 2ο γύρο με bye, τη Leylah Fernandez με 6-1, 6-1, ενώ στον 3ο γύρο απέκλεισε τη Liudmila Samsonova, Νο.13 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-1, 6-0!

Χθες το βράδυ η Karolina Pliskova αποσύρθηκε από το τουρνουά εξαιτίας ασθένειας κι έτσι η Swiatek δεν θα παίξει σήμερα, παίρνοντας απευθείας την πρόκριση για τα ημιτελικά. Η Pliskova έκανε ένα καλό τουρνουά στο Ντουμπάι, αφού είχε αποκλείσει τις Marketa Vondrousova (6-3, 6-4), Μαρία Σάκκαρη (6-1, 6-2) και Anhelina Kalinina (7-5, 6-7, 6-2).

Η Swiatek θα περιμένει τώρα την αναμέτρηση της Madison Keys με την Coco Gauff, για να μάθει ποια Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει αύριο για τα ημιτελικά. Η 21χρονη Πολωνή διεκδικεί τον 2ο διαδοχικό τίτλο της στο tour και 1ο στο Ντουμπάι, έχοντας τη δυνατότητα να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τις υπόλοιπες στην παγκόσμια κατάταξη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots