WTA
Δυσκολεύτηκαν, αλλά πέρασαν Jabeur και Garcia (vids)

 
Ons Jabeur
Ons Jabeur © BNP Paribas Open
tn team Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 9:11

H Ons Jabeur βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της αγώνα μετά την Αυστραλία και να προκριθεί στις "32" καλύτερες του Indian Wells. Δύσκολες νίκες και για τις Caroline Garcia και Elena Rybakina.

Στην επιστροφή της στην αγωνιστική δράση μετά από 1,5 μήνα απουσίας, η Ons Jabeur κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κερδίσει τη Magdalena Frech με 4-6, 6-4, 6-1.

Η 28χρονη Τυνήσια, Νο.4 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη, θα δώσει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση τη Δευτέρα με την Marketa Vondrousova, που παίζει πολύ καλά τις τελευταίες εβδομάδες και νωρίτερα συνέτριψε τη Marie Bouzkova με 6-1, 6-1.

Τρια σετ χρειάστηκε και η Caroline Garcia, που απέκλεισε την Dalma Galfi με 6-1, 6-7 (4), 6-4 και θα είναι και εκείνη στον 3ο γύρο. Εκεί θα συναντήσει την Leylah Fernandez, που επικράτησε της Emma Navarro με 6-2, 6-4.

Η πρωταθλήτρια του Australian Open, Elena Rybakina, είχε και εκείνη δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της, αλλά στη δική της περίπτωση δεν χρειάστηκε 3ο σετ, επικρατώντας της Sofia Kenin με 7-6 (6), 7-6 (5). Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την άλλοτε Νο.2 στον κόσμο, Paula Badosa, που νίκησε την συμπατριώτισσά της, Nuria Parrizas Diaz, με 6-2, 7-5.

Τέλος, μια πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Bernarda Pera, η οποία έσωσε 3 match points στο 2ο σετ και τελικά κέρδισε σε κάτι περισσότερο από 3 ώρες τη Liudmila Samsonova, No.12 στο ταμπλό, με 2-6, 7-6 (8), 7-6 (6). Στον 3ο γύρο η Pera θα αντιμετωπίσει την Sorana Cirstea, που επωφελήθηκε από την εγκατάλειψη της Madison Keys.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots