WTA
Indian Wells: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Indian Wells: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
© BNP Paribas Open
tn team Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 10:25

Τα ξημερώματα (της Πέμπτης) θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη, που θα αντιμετωπίσει την Petra Kvitova για μια θέση στις "4" καλύτερες του Indian Wells. Σήμερα θα παίξει και ο Daniil Medvedev. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Kvitova θα είναι ο τελευταίος αγώνας των μονών που θα γίνει σήμερα στο Indian Wells και αναμένεται να αρχίσει στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Ελλάδα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, φιναλίστ πέρσι στο Indian Wells, κατάφερε να μπει στα προημιτελικά μετά από 3 πολύ δύσκολες νίκες που πέτυχε και χθες έκανε αναμφίβολα τον καλύτερο αγώνα της στο τουρνουά. Η Pliskova παίζει επίσης πολύ καλό τένις και δεν έφτασε τυχαία ως εδώ, αποκλείοντας την Jessica Pegula στον 4ο γύρο.

Θα είναι η 8η συνάντησή τους στο tour, με τη Μαρία να προηγείται στις νίκες με 4-3. Η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στο ίδιο γήπεδο, για το περσινό Indian Wells, με τη Μαρία να πετυχαίνει μια εντυπωσιακή νίκη με 6-3, 6-0.

Το σημερινό πρόγραμμα θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ στο Indian Wells, με τον αγώνα του Cameron Norrie με τον Frances Tiafoe. Θα ακολουθήσει το ματς της Aryna Sabalenka, με την Coco Gauff, που δεν θα αρχίσει πριν από τις 22:00.

Περίπου τα μεσάνυκτα, ο Daniil Medvedev θα αναζητήσει την 18η διαδοχική νίκη του, απέναντι στον Alejandro Davidovich Fokina, τον οποίο έχει κερδίσει και στις δυο προηγούμενες συναντήσεις τους, που ήταν όμως δύσκολες και είχαν 3 σετ.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (15/03):

Stadium 1:
20:00 Cameron Norrie [10] v. Frances Tiafoe [14] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Coco Gauff [6] v. Aryna Sabalenka [2] Novasports 6HD
00:00 Daniil Medvedev [5] v. Alejandro Davidovich Fokina [23] COSMOTE SPORT 6HD
03:00 Maria Sakkari [7] v. Petra Kvitova [15] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots