WTA
Νέα career high στα διπλά για Παπαμιχαήλ και Σακελλαρίδη

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 15:05

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, βελτίωσαν αμφότερες τα career high τους στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών σήμερα.

Και οι δυο Ελληνίδες κέρδισαν 2 θέσεις σήμερα στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών στη WTA, με την Παπαμιχαήλ να ανεβαίνει στο Νο.145 και την Σακελλαρίδη στο Νο.166.

Και για τις δυο ήταν νέα προσωπικά ρεκόρ, ενώ βρίσκονται και στις δυο πρώτες θέσεις της χώρας μας στην κατάταξη της WΤΑ για το διπλό.

Στην 3η θέση και λίγο πίσω τους είναι η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που επέστρεψε στο Top 200 και στο Νο.200, χάρη σε μια άνοδο 23 θέσεων που είχε σήμερα.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών:

Στην παγκόσμια κατάταξη των μονών, πάντα πρώτη είναι φυσικά η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχασε 3 θέσεις σήμερα και υποχώρησε στο Νο.10.

Η Παπαμιχαήλ έχασε 2 θέσεις και υποχώρησε στο Νο.151, ενώ η Γραμματικοπούλου κέρδισε 3 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.195. Η Σακελλαρίδη έχασε 8 θέσεις και έπεσε στο Νο.324.

Η Μάρθα Ματούλα έχασε 6 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.568, ενώ κοντά της είναι η Μιχαέλα Λάκη, στο Νο.601. Η Ελένη Χριστοφή βρίσκεται στο Νο.729, ενώ νέο career high πέτυχε η Δήμητρα Παύλου, που κέρδισε 34 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.780. Στην κατάταξη βρίσκεται και η Ελένη Κορδολαίμη, που είναι στο Νο.927.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots