WTA
Εγκατέλειψε η Jabeur, στον τελικό η Swiatek (vids)

 
Εγκατέλειψε η Jabeur, στον τελικό η Swiatek (vids)
© Jimmie48/WTA
tn team Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 19:26

Δεν έκλεισε με ωραίο τρόπο η μέρα των ημιτελικών της Στουτγκάρδης, καθώς η Ons Jabeur εγκατέλειψε με τραυματισμό στη γάμπα και η Iga Swiatek πήρε μετά από 3 μόλις games την πρόκριση για τον τελικό του Porsche Tennis Grand Prix. Εκεί θα βρίσκεται και η Aryna Sabalenka, σε έναν τελικό μεταξύ του Νο.1 και του Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τον ιδανικότερο δυνατό τελικό θα έχουμε στο Porsche Tennis Grand Prix της Στουτγκάρδης, αφού η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Iga Swiatek, θα αντιμετωπίσει το Νο.2, Aryna Sabalenka, σε μια ευκαιρία για τη Λευκορωσίδα να "ψαλιδίσει" κι άλλο τη διαφορά της από το Νο.1.

Η Swiatek πήρε μια ξεκούραστη πρόκριση σήμερα, καθώς μετά από 18 λεπτά και ενώ ήταν μπροστά με 3-0, η αντίπαλός της, Ons Jabeur, εγκατέλειψε τον ημιτελικό με πόνους στη γάμπα της. Οι εικόνες από την Porsche Arena ήταν αποκαρδιωτικές, αλλά ταυτόχρονα οι δυο αθλήτριες έδειξαν και το καλό παράδειγμα του υγιούς ανταγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Στον άλλον ημιτελικό η Sabalenka έκανε επίδειξη δύναμης, κερδίζοντας την Anastasia Potapova με 6-1, 6-2 σε λιγότερο από μια ώρα!

Ο τελικός της Κυριακής θα αρχίσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 6HD και θα είναι η 7η συνάντηση των δυο παικτριών, με τη Swiatek να έχει κερδίσει τις 4 προηγούμενες (4-2).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots