WTA
Ήττα για την Παπαμιχαήλ στη Μαδρίτη

 
Ήττα για την Παπαμιχαήλ στη Μαδρίτη
tn team Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 16:00

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε μάχη με την Nuria Parrizas Diaz, Νο.80 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά δεν απέφυγε την ήττα κι έτσι έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό στη Μαδρίτη.

Η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από τη Parrizas Diaz με 7-6 (2), 6-2 κι έτσι θα μείνει εκτός κυρίως ταμπλό στο 1000άρι της Μαδρίτης, που ξεκίνησε σήμερα.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.152 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κοίταξε στα μάτια τη δυνατή και έμπειρη Ισπανίδα παίκτρια, Νο.76 στον κόσμο, με το 1ο σετ να είναι πάρα πολύ κλειστό.

Η Παπαμιχαήλ μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να το κερδίσει κιόλας, καθώς προηγήθηκε με 5-2 και είχε 3 set points στο 8ο game για να κάνει το 6-2. Δεν αξιοποίησε κάποια από τις ευκαιρίες της και αυτό της κόστισε ακριβά, αφού η 31χρονη Ισπανίδα μείωσε πρώτα σε 5-3 και ύστερα έκανε και το break, για να ισοφαρίσει σε 5-5.

Η Parrizas Diaz ολοκλήρωσε την ανατροπή στο tie-break, όπου έχασε μόλις 2 πόντους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο προς τη νίκη, καθώς στο 2ο σετ προηγήθηκε με 3-0 και με νέο break στο 8ο game "κλείδωσε" την πρόκριση, έπειτα από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του σημαντικότερου τουρνουά που γίνεται στην πατρίδα της, η Parrizas Diaz, Νο.3 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Tamara Korpatch, Νο.15 στο ταμπλό και Νο.112 στην παγκόσμια κατάταξη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots