WTA
Η Sabalenka σταμάτησε την Andreeva (vids)

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Mutua Madrid Open
tn team Δευτέρα, 01 Μαϊος 2023 - 16:48

H Aryna Sabalenka έβαλε "φρένο" στην καταπληκτική 16χρονη Mirra Andreeva, κερδίζοντάς την με 2-0 σετ, για να προηγηθεί στα προημιτελικά της Μαδρίτης.


Η Sabalenka ολοκλήρωσε την πορεία της Andreeva, που ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Madrid Open, κερδίζοντας τη νεαρή Ρωσίδα με 6-3, 6-1 σε 72 μόλις λεπτά.

Η Andreeva, η οποία μπήκε στο wild card ως 15χρονη και έκλεισε τα 16 το Σάββατο, κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δόθηκε και με το παραπάνω, κερδίζοντας τρεις πολύ καλές παίκτριες, τις Leylah Fernandez, Beatriz Haddad Maia και Magda Linette, χωρίς να χάσει σετ!

Σήμερα τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, παρόλο που η Ρωσίδα πάλεψε στο 1ο σετ και ήταν αρκετά ανταγωνιστική έως το 4-3. Από εκεί κι έπειτα η Sabalenka πάτησε το γκάζι, κέρδισε τα 8 από τα 9 τελευταία game του αγώνα και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του τουρνουά της Μαδρίτης.

Η Sabalenka, πρωταθλήτρια στη Μαδρίτη το 2021, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει μπει στα προημιτελικά χωρίς να χάσει σετ.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Mayar Sherif από την Αίγυπτο, που κάνει ένα φανταστικό τουρνουά και μετά από την Caroline Garcia απέκλεισε και την Elise Mertens, με 6-4, 0-6, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots