WTA
Σάκκαρη στο ΤΝ: "Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έπαιξα φέτος"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Mutua Madrid Open
tn team Δευτέρα, 01 Μαϊος 2023 - 20:31

Πολύ ευχαριστημένη με το παιχνίδι της απέναντι στην Paula Badosa ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία σχολίασε ακόμα τον επόμενο αγώνα της, αλλά και την έντονη παρουσία των Ελλήνων φίλων του τένις στη Μαδρίτη.


"Συμφωνώ πως ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έχω παίξει φέτος", μας είπε η Μαρία Σάκκαρη, έπειτα από σχετική ερώτηση που της κάναμε σήμερα στην συνέντευξη Τύπου, λίγα λεπτά μετά τη νίκη της επί της Paula Badosa.

"Θεωρώ ότι έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω για να κερδίσω αυτό το ματς, ήμουν πολύ επιθετική με το παιχνίδι μου και γενικότερα έκανα αυτό που έπρεπε, από την αρχή μέχρι το τέλος", πρόσθεσε η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών.

Αύριο, η Μαρία θα αντιμετωπίσει την Irina-Camelia Begu για τα προημιτελικά του 1000αριού της Μαδρίτης. Έχει κερδίσει στο παρελθόν 2 φορές τη Ρουμάνα (2-1), αλλά και τις δυο χρειάστηκε 3ο σετ για να κάμψει την αντίστασή της.

Δύσκολο ματς περιμένει και αύριο: "Είναι μια παίκτρια που για κάποιο λόγο έχει φτάσει έως εδώ. Σίγουρα παίζει καλά, σίγουρα αισθάνεται πολύ καλά το παιχνίδι της. Ακόμα δεν έχω καθίσει να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω, είναι κάτι που θα αρχίσω να σκέφτομαι από αύριο, τώρα θέλω να ξεκουραστώ και να απολαύσω τη νίκη μου. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο ματς, από δω και πέρα όσο πάει θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα τα ματς."

Τέλος, η Μαρία σχολίασε και την έντονη παρουσία των Ελλήνων στις κερκίδες στο Manolo Santana Stadium, ιδίως σήμερα, σε μια μέρα που αντιμετώπιζε μια Ισπανίδα: "Είναι πολύ ενθαρρυντικό το να έχουμε Έλληνες εδώ μαζί μας. Σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο να έρχονται σ' αυτά τα τουρνουά που είναι πιο κοντά απ' ότι όλα τα υπόλοιπα, κυρίως στη Ρώμη έχει πάρα πολλούς. Το να ακούμε ένα ελληνικό 'πάμε' μέσα στα ισπανικά είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν παίζουμε με μια παίκτρια που είναι από εδώ. Γενικότερα είμαι πάντα πολύ χαρούμενη όταν ακούω τη γλώσσα μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots