WTA
Σάκκαρη: "Η Toth θα πρέπει να αποβληθεί"

 
Σάκκαρη: "Η Toth θα πρέπει να αποβληθεί"
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 10:39

Δεν μάσησε τα λόγια της η Μαρία Σάκκαρη, που δεν εξέφρασε απλώς τη στήριξή της στη Shuai Zhang για το περίφημο περιστατικό στην αναμέτρησή της στη Βουδαπέστη, αλλά ζήτησε και την αποβολή της Amarissa Toth από το tour.

Σχολιάζοντας την αισχρή συμπεριφορά της Toth στην αναμέτρησή της με τη Zhang στη Βουδαπέστη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έγραψε στο Twitter: "Η Shuai Zhang είναι από τις καλύτερες κοπέλες στο tour! Αυτή η Toth θα πρέπει να αποβληθεί από το tour."

Σύσσωμη ήταν η στήριξη στην Κινέζα τενίστρια, για την οποία όλες οι άλλες παίκτριες τονίζουν πως είναι υπόδειγμα αθλήτριας και χαρακτήρα, τη στιγμή που κατακρίνουν την άσχημη συμπεριφορά της Toth.

Ανακοίνωση για το περιστατικό έκανε και η WTA, που κράτησε μια ήπια στάση λέγοντας πως θα εξετάσει όλα όσα συνέβησαν, ενώ σε μια πρώτη δημόσια τοποθέτηση, κακές εντυπώσεις άφησε και το τουρνουά, που προσπάθησε να δικαιολογήσει την Toth. Την τοποθέτηση του τουρνουά (που έγινε μέσω ενός σχολίου στο Facebook), κατέκρινε η Πολωνή τενίστρια Magda Linette.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots