WTA
Ήττα από τη Juvan στο Αμβούργο για Παπαμιχαήλ

 
Ήττα από τη Juvan στο Αμβούργο για Παπαμιχαήλ
tn team Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 18:02

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του Hamburg European Open από την Kaja Juvan.

Δεν μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της στο Αμβούργο και να πάρει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Hamburg European Open η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Kaja Juvan με 6-1, 6-2.

Η Juvan, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.169 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επέβαλλε από την αρχή τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, κάνοντας break στο 2ο (2-0) και στο 6ο game (5-1), για να κλείσει το 1ο σετ στο 7ο game με ένα love service game.

Στο 2ο σετ η Παπαμιχαήλ αντιστάθηκε πιο σθεναρά, πέρασε μπροστά με 2-1, έχασε όμως game point στο 5ο game για να κάνει το υπέρ της 3-2 και το πλήρωσε. Η Juvan έκανε το break για το 3-2 και άνοιξε το δρόμο γι' αυτή την καθαρή νίκη, αφού στο 7ο game έκανε νέο break και τελικά έκλεισε το σετ στα 8 games.

Θυμίζουμε πως η Παπαμιχαήλ είχε κερδίσει χθες τη Γερμανίδα Katharina Hobgarski με 6-4, 6-3, για να μπει στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Στο 250άρι του Αμβούργου αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Donna Vekic, Mayar Sherif, Bernarda Pera, Jasmine Paolini και Yulia Putintseva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots