WTA
Η Stephens "εκθρόνισε" την Garcia (vids)

 
Η Stephens "εκθρόνισε" την Garcia (vids)
© Western & Southern Open
tennisnews team Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 11:17

H Sloane Stephens επέστρεψε από σετ πίσω και έβαλε τέλος από πολύ νωρίς στην προσπάθεια της Caroline Garcia για υπεράσπιση τίτλου στο Σινσινάτι. "Ζωντανή" έπειτα από δύσκολη δοκιμασία βγήκε η Ons Jabeur.

Η Stephens απέκλεισε την περσινή πρωταθλήτρια του Σινσινάτι, Garcia, κερδίζοντάς την με 4-6, 6-4, 6-4, στην πρεμιέρα της Γαλλίδας στο τουρνουά.

Η Αμερικανίδα είχε ένα καλό ματς με 21 winners και 21 αβίαστα λάθη, "έσπασε" 5 φορές το αντίπαλο σερβίς και έφτασε στη μεγάλη ανατροπή μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά αγώνα.

Στον 3ο γύρο του Σινσινάτι θα αντιμετωπίσει είτε την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Marketa Vondrousova, είτε την Anastasia Potapova.

Στον 3ο γύρο πέρασε και η Ons Jabeur, η οποία πέρασε πολύ δύσκολα απέναντι στην Anhelina Kalinina αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-3, 6-7 (2), 7-6 (2), έπειτα από 2 ώρες και 42 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 3ο σετ η Jabeur βρέθηκε πίσω ακόμα και με 1-5, κατόρθωσε όμως να γυρίσει το ματς και να φτάσει στη μεγάλη νίκη, περιμένοντας τώρα μια εκ των Donna Vekic και Victoria Azarenka για τη φάση των "16".

Η 18χρονη Linda Noskova ήρθε με φόρα από τα προκριματικά και απέκλεισε την φιναλίστ του Μόντρεαλ, Liudmila Samsonova, με 2-6, 6-3, 6-1. Εκτός και η Belinda Bencic, Νο.13 στο ταμπλό, που ηττήθηκε από μια άλλη qualifier, την Cristina Bucsa, με 4-6, 6-3, 6-2.

Τέλος, το Σινσινάτι αποχαιρέτησε και η Caroline Wozniacki, που συμμετέχει στο δεύτερο τουρνουά μετά το comeback που έκανε στο επαγγελματικό τένις. Η πρώην Νο.1 του κόσμου τενίστρια, ηττήθηκε από τη lucky loser, Varvara Gracheva, με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots