WTA
Επέστρεψε στα ημιτελικά η Sabalenka (vids)

 
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 4:06

H Aryna Sabalenka ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ons Jabeur, για να προκριθεί για 2η διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Σινσινάτι.

Η Sabalenka επικράτησε της Jabeur με 7-5, 6-3 σε 89 λεπτά και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Η Sabalenka πήρε μια ακόμα straight sets νίκη στο Σινσινάτι, εκμεταλλευόμενη ωστόσο και την ατυχία της Jabeur, που στα μέσα του 2ου σετ είχε ενοχλήσεις στο δεξί της πόδι.

Η Τυνήσια είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην Λευκορωσίδα και είχε προηγηθεί με break στο 3-1. Μετά το πρόβλημα ωστόσο που είχε στο πόδι της και το ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε, η Jabeur δεν μπόρεσε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και η Sabalenka κέρδισε τα 5 επόμενα games, για να φτάσει στην πρόκριση.

Η Sabalenka θα παίξει για 3η φορά στα ημιτελικά του Σινσινάτι, μετά το 2018 και το 2022, διεκδικώντας την 1η της πρόκριση στον τελικό.

Αύριο θα αντιμετωπίσει την Karolina Muchova, που έμεινε μόλις 11 λεπτά στο τερέν, αφού το παιχνίδι της στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε πρόωρα με τραυματισμό της Marie Bouzkova στον δεξιό μηρό.

Νωρίτερα σήμερα, στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Coco Gauff, η οποία σταμάτησε την πολύ καλή πορεία της Jasmine Paolini, κερδίζοντάς την με 6-3, 6-2. Η Gauff θα παίξει στον άλλον ημιτελικό με την Iga Swiatek, που είχε κερδίσει την Marketa Vondrousova με 7-6 (3), 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots