WTA
Επίσημο: Θα αγωνιστεί κανονικά έως το τέλος της χρονιάς η Σάκκαρη

 
Επίσημο: Θα αγωνιστεί κανονικά έως το τέλος της χρονιάς η Σάκκαρη
© Brad Penner / USTA
tn team Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 18:38

Το tennisnews.gr επικοινώνησε με τη Μαρία Σάκκαρη, που μας επιβεβαίωσε πως σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά στα υπόλοιπα τουρνουά της χρονιάς.

Όπως γράψαμε και χθες, η Σάκκαρη δεν σκέφτεται πια το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το tour, κάτι που πέρασε από το μυαλό της μετά την ήττα από τη Rebeka Masarova στον 1ο γύρο του US Open.

Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών πήρε μεγάλη δύναμη από τους ανθρώπους της, αλλά και από κόσμο που δεν τη γνωρίζει και κατέκλυσε το inbox της με μηνύματα στήριξης και αγάπης.

Έτσι, η Μαρία αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες σε 10 περίπου μέρες, για να συμμετέχει κανονικά στο 500άρι του Σαν Ντιέγκο, το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά της. Μετά απ' αυτό θα ταξιδέψει στη Γουαδαλαχάρα (WTA 1000), ενώ αυτή τη χρονιά υπάρχει και το 1000άρι του Πεκίνου (2-8 Οκτωβρίου), πριν το WTA Finals, που είναι ο μεγάλος στόχος της.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο No.14 του race η Σάκκαρη, που είναι μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης και θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που είχε κάνει και πέρσι, που πάλεψε έως και την τελευταία εβδομάδα της σεζόν για την πρόκριση και τελικά την πήρε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots