WTA
Έσωσαν 4 m.p. η Παπαμιχαήλ και η Contreras!

 
Έσωσαν 4 m.p. η Παπαμιχαήλ και η Contreras!
tn team Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:37

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Fernanda Contreras Gomez έσβησαν 4 match points σε ένα συναρπαστικό match tie-break ενάντια στις Linda Fruhvirtova και Diana Schnaider, για να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Japan Open Tennis Championships στην Οσάκα.

Η Παπαμιχαήλ και η Contreras επικράτησαν των Fruhvirtova και Schnaider με 6-4, 5-7, 15-13, σε ένα συναρπαστικό και πολύ αμφίρροπο ματς.

Η 30χρονη Ελληνίδα και η Μεξικανή συμπαίκτριά της, ανέτρεψαν το 2-4 στο 1ο σετ, για να κερδίσουν 6 games στη σειρά και να πάρουν το προβάδισμα με 6-4, 2-0.

Προηγήθηκαν μέχρι και με 5-4 στο 2ο σετ, σέρβιραν για τη νίκη στο 10ο game, αλλά η Fruhvirtova και η Schnaider κέρδισαν τα 3 επόμενα games (τα 2 με break), για να στείλουν το ματς σε tie-break.

Εκεί προηγήθηκαν με 9-7 και είχαν συνολικά 4 ευκαιρίες για να τελειώσουν το παιχνίδι. Η Παπαμιχαήλ και η Contreras έσβησαν όλα τα match points και τελικά αξιοποίησαν την 3η δική τους ευκαιρία, για να κερδίσουν το συγκλονιστικό tie-break με 15-13.

Στα προημιτελικά της WTA 250 διοργάνωσης της Οσάκα, η Παπαμιχαήλ και η Contreras θα αντιμετωπίσουν τις Natela Dzalamidze και Sofya Lansere, που απέκλεισαν τις Νο.1 του ταμπλό, Latisha Chan και Lin Zhu, με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots