WTA
Ολοκλήρωσαν στα ημιτελικά την πορεία τους Παπαμιχαήλ και Contreras

 
Ολοκλήρωσαν στα ημιτελικά την πορεία τους Παπαμιχαήλ και Contreras
tn team Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:38

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Fernanda Contreras Gomez ηττήθηκε σε ένα κλειστό ματς από τις Anna-Lena Friedsam και Nadiia Kichenok, ολοκληρώνοντας στα ημιτελικά την προσπάθειά τους στο 250άρι της Οσάκα.

Για δεύτερη φορά φέτος, μετά από το τουρνουά της Μερίδα στο Μεξικό, η Παπαμιχαήλ έπαιξε σε έναν ημιτελικό σε WTA 250 διοργάνωση.

Μαζί με τη Μεξικανή συμπαίκτριά της, Fernanda Contreras Gomez, η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή της παρουσία στο Japan Open Tennis Championships της Οσάκα, καθώς ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς με 7-6 (6), 6-3.

Στο 1ο σετ είχαν χάσει μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν, αφού ήταν πάνω με 4-1. Αργότερα, στο tie-break, είχαν διπλό set point στο 6-4, αλλά οι Friedsam και Kichenok κέρδισαν τους 4 επόμενους πόντους και τελικά πήραν το σετ.

Και στο 2ο σετ ήταν πολύ κοντά Παπαμιχαήλ και Contreras, που είχαν χαμένο break point για να προηγηθούν με 3-2. Δεν το αξιοποίησαν και τελικά οι Friedsam και Kichenok έκαναν το μοναδικό break του σετ για να προηγηθούν με 5-3 και στο επόμενο game έκλεισαν το ματς με love service game.

Η Παπαμιχαήλ, η οποία είναι η κορυφαία Ελληνίδα στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών αυτή τη στιγμή, αναμένεται να βελτιώσει το career high της την επόμενη εβδομάδα (Νο.112), καθώς θα μπει στις πρώτες 110 της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots