WTA
Αποσύρθηκε από το Τόκιο η Rybakina

 
Αποσύρθηκε από το Τόκιο η Rybakina
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:49

Δεν θα αγωνιστεί στο 500άρι του Τόκιο αυτή την εβδομάδα η Elena Rybakina, η οποία απέσυρε τη συμμετοχή της για λόγους υγείας.

Όπως ανέφερε και στην ανακοίνωσή της, η Rybakina θέτει ως προτεραιότητα την υγεία της και τη φυσική της κατάσταση, γι' αυτό και επιλέγει να μην παίξει αυτή την εβδομάδα στο Τόκιο.

"Λυπάμαι πραγματικά που πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Τόκιο αυτή τη χρονιά. Ανυπομονούσα να παίξω στο τουρνουά και αγαπώ την πόλη. Πρέπει όμως να δώσω προτεραιότητα στην υγεία μου και χρειάζομαι χρόνο για να είμαι ξανά 100% υγιής", ανέφερε στη δήλωσή της η Καζάκα.

Η Rybakina είναι μια από τις παίκτριες που έχουν προκριθεί και μαθηματικά στο WTA Finals, επομένως αφενός χρειάζεται να κάνει συντήρηση δυνάμεων, αφετέρου δεν έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς.

Τη θέση της στο κυρίως ταμπλό πήρε η Γιαπωνέζα Himeno Sakatsume, ως lucky loser. Στον 1ο γύρο θα παίξει με τη Linda Noskova.

Στο μεταξύ συμπληρώθηκαν και οι θέσεις των qualifiers, με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ να είναι στο κάτω μέρος του ταμπλό και να αντιμετωπίζει στον 1ο γύρο την επίσης qualifier, Natsumi Kawaguchi.

Στο κυρίως ταμπλό του Pan Pacific Open θα αγωνιστούν δυο Ελληνίδες, αφού στο Τόκιο θα είναι και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία πήρε bye για τον 2ο γύρο εξαιτίας της παρουσίας της στους τελικούς της Γουαδαλαχάρας. Η Μαρία θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Petra Martic και Misaki Doi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots