WTA
Πεκίνο: Το πρόγραμμα των προημιτελικών

 
Πεκίνο: Το πρόγραμμα των προημιτελικών
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 - 14:49

Το πρωί της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff η Μαρία Σάκκαρη, για τα προημιτελικά του China Open. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο προημιτελικός της Σάκκαρη με την Gauff θα είναι ο δεύτερος κατά σειρά του αυριανού προγράμματος του China Open, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Πεκίνου.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 07:30 το πρωί ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα της Iga Swiatek απέναντι στην Caroline Garcia.

Στις 09:30 περίπου, εφόσον φυσικά έχει ολοκληρωθεί το πρώτο ματς, θα αρχίσει ο αγώνας της Σάκκαρη με την Gauff, που είναι η πιο φορμαρισμένη παίκτρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή και μετράει 15 διαδοχικές νίκες στο tour. Ένα σερί που την οδήγησε και στην κατάκτηση του πρώτου της Grand Slam τίτλου, στο US Open.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση, στον τελικό του Citi Open στην Ουάσινγκτον πριν από 2 μήνες, η Gauff είχε κερδίσει τη Σάκκαρη με 2-0 σετ, αλλά συνολικά η Ελληνίδα προηγείται στο head-to-head, έχοντας κερδίσει την Αμερικανίδα 4 φορές στις 6 προηγούμενες συναντήσεις τους (4-2).

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με την αναμέτρηση της Jelena Ostapenko με τη Liudmila Samsonova (γύρω στις 11:30) και θα ολοκληρωθεί με το ματς της Elena Rybakina απέναντι σε μια εκ των Aryna Sabalenka και Jasmine Paolini, στις 14:30 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (06/10):

Diamond:
07:30 Caroline Garcia [9] v. Iga Swiatek [2] Novasports 6HD
09:30 Maria Sakkari [6] v. Coco Gauff [3] Novasports 6HD
11:30 Jelena Ostapenko [13] v. Liudmila Samsonova Novasports 6HD
14:30 Sabalenka/Paolini v. Elena Rybakina [5] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots