WTA
Swiatek και Pegula για τον τίτλο στο Κανκούν

 
Swiatek και Pegula για τον τίτλο στο Κανκούν
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 - 6:31

Η Iga Swiatek και η Jessica Pegula θα βρεθούν αμφότερες για πρώτη φορά στον τελικό του WTA Finals και θα διεκδικήσουν απόψε τον τελευταίο τίτλο της σεζόν.

Η Swiatek και η Pegula προκρίθηκαν για 1η φορά στον τελικό του WTA Finals. Θα είναι αδιαμφισβήτητα ο δυνατότερος δυνατός τελικός στο Κανκούν, αφού στις 4 πρώτες αναμετρήσεις τους οι δυο παίκτριες δεν έχασαν ούτε σετ, ξεχωρίζοντας με διαφορά από τις υπόλοιπες.

Η Swiatek, πρωταθλήτρια σε 4 Grand Slam τουρνουά, εκτός από έναν μεγάλο τίτλο διεκδικεί και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και το 2ο συνεχόμενό της Year-end No.1. Συνολικά θα βρεθεί για 21η φορά σε τελικό και θα διεκδικήσει τον 17ο τίτλο της (16-4).

Η Pegula από την πλευρά της θα παίξει στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της και θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο της καριέρας της (4-5).

Αυτή θα είναι η 9η συνάντηση των δυο φιναλίστ, με τη Swiatek να έχει κερδίσει τις 5 από τις 8 προηγούμενες (5-3).

Ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 23:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας (Novasports6HD). Θα προηγηθεί ο τελικός του διπλού, όπου οι Nicole Melichar-Martinez και η Ellen Perez θα αντιμετωπίσουν τις Laura Siegemund και Vera Zvonareva.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (06/11):

Estadio Paradisus:
20:30 Melichar/Perez [8] v. Siegemund/Zvonareva [6] Novasports6HD
23:30 Jessica Pegula [5] v. Iga Swiatek [2] Novasports6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots