WTA
Badosa: "Ο Στεφ είναι πάντα εκεί για μένα"

 
Badosa: "Ο Στεφ είναι πάντα εκεί για μένα"
tn team Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 - 12:05

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα να μην πήγαν καλά στο αγωνιστικό κομμάτι για την Paula Badosa, ωστόσο στην προσωπική της ζωή είναι καλύτερα από ποτέ.

Η 26χρονη Ισπανίδα τενίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στη συνέντευξη που παραχώρησε για το podcast "Inside-In" του Tennis Channel. Όπως είπε, η σχέση αυτή ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη και τη βοήθησε πάρα πολύ, αφού περνάει πολύ καλά με τον Στέφανο που συν τοις άλλοις, είναι και ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει καλύτερα από οποιονδήποτε τον κόσμο ενός επαγγελματία αθλητή.

"Για μένα είναι εκπληκτικό που τον έχω μαζί μου και περνάμε χρόνο μαζί, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Από τότε που ξεκίνησε η σχέση μας έχω πάρει μεγάλη υποστήριξη από εκείνον. Είναι κάποιος που μπορεί να ταυτιστεί και να κατανοήσει τα πάντα και ήρθε στη ζωή μου σε μια δύσκολη στιγμή, με τον τραυματισμό.

Πάντα είναι εκεί για μένα και μου δίνει έμπνευση. Μαθαίνω πολλά από εκείνον, εντός και εκτός γηπέδου. Θεωρώ πως είναι σπουδαίο παράδειγμα και το να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή μαζί του είναι κάτι πολύ όμορφο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots