Τσιτσιπάς: "Να τιμήσουμε την Ελλάδα στην παγκόσμια σκηνή"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 - 18:32

Το νέο μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά, που δεν σκοπεύει να απουσιάζει από το επόμενο σπουδαίο ραντεβού της ελληνικής ομάδας του Davis Cup.

Μια μέρα μετά την κλήρωση του World Group I του Davis Cup, όπου γνωστοποιήθηκε πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία, παίζοντας ξανά εντός έδρας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε το δικό του μήνυμα μέσω του Twitter, δείχνοντας πως δεν σκοπεύει να απουσιάσει ούτε απ' αυτό το ραντεβού.

"Εκπροσωπώντας την κληρονομιά μας και πιέζοντας τα όριά μας, βάζουμε τα δυνατά μας για να τιμήσουμε την Ελλάδα στην παγκόσμια σκηνή του τένις, στο Davis Cup", έγραψε ο Στεφ, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής της μεγάλης προσπάθειας της Εθνικής, να βρεθεί από το Group III στο World Group I μέσα σε 4 χρόνια.

Θυμίζουμε πως το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη Σλοβακία με στόχο τη νίκη που θα τη βάλει στα προκριματικά του Davis Cup του 2024, όπου πια θα μπορεί να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση και στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας και πρώην πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς, η ομοσπονδία σκοπεύει σε πρώτη φάση να προτείνει το Παναθηναϊκό Στάδιο για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ ως δεύτερη επιλογή υπάρχει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots