Δεν τα κατάφερε η Παπαμιχαήλ, στο διπλό θα κριθεί η πρόκριση

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022 - 19:05

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πάλεψε σκληρά, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νο.61 του κόσμου Mayar Sherif και η Αίγυπτος ισοφάρισε την Ελλάδα σε 1-1 νίκες στο Vierumaki της Φινλανδίας.

Στο διπλό θα κριθεί η πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση της ανόδου στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο.

Οι Αιγύπτιες ισοφάρισαν την Εθνική δια χειρός Mayar Sherif, με τη Νο.1 της χώρας και Νο.61 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, να επικρατεί της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με 6-3, 6-3 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Θυμίζουμε πως η ομάδα μας, που έχει αρχηγό αποστολής τον Νίκο Αλεξίου, είχε προηγηθεί χάρη στη νίκη της Μιχαέλας Λάκη επί της Sandra Samir νωρίτερα με 2-0 σετ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς η Παπαμιχαήλ πάλεψε και αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά υπέστη την ήττα από την πολύ καλή Αιγύπτια τενίστρια, που έχει την καλύτερη θέση στην κατάταξη απ' όλες τις συμμετέχουσες στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Billie Jean King Cup, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στα κλειστά γήπεδα του Vierumaki της Φινλανδίας.

Τα πάντα μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου θα κριθούν στο διπλό, που θα ολοκληρώσει τη συνάντηση. Αν η Εθνική μας πάρει τη νίκη, θα πάρει την 1η θέση του ομίλου, αν όμως ηττηθεί θα μείνει στην 3η θέση στην τριπλή ισοβαθμία και θα παλέψει αύριο για την παραμονή της στην κατηγορία στα πλέι άουτ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots