Δυνατό ξεκίνημα για τον Πέτρο Τσιτσιπά

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tn team Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - 21:23

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς άνοιξε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Oldenzaal της Ολλανδίας, ενώ με νίκη ξεκίνησε και στο διπλό.

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε στη σημερινή του πρεμιέρα στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Oldenzaal τον Αργεντινό, προερχόμενο από τα προκριματικά, Gabriel Alejandro Hidalgo, με 7-5, 6-2.

Αν και απώλεσε ένα προβάδισμα με 5-2 στο 1ο σετ, ο Πέτρος απέφυγε τα χειρότερα και το έκλεισε στο 12ο game με ένα break, ενώ στο 2ο σετ έκανε break από το 2ο game για το 2-0 και δεν κοίταξε πίσω του, έχοντας τον έλεγχο ως το τέλος, για να πανηγυρίσει τη νίκη έπειτα από 1 ώρα και 32 λεπτά παιχνιδιού.

Αύριο ο 21χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Daniel De Jonge για τον 2ο γύρο, που βρίσκεται στο Νο.1236 της ΑΤΡ αλλά σήμερα έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη επί του Γερμανού Kai Wehnelt, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.630 στην ΑΤΡ, με 7-5, 1-6, 7-6 (7).

Ο Πέτρος προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού της χωμάτινης διοργάνωσης χθες, καθώς μαζί με το Γερμανό Constantin Schmitz, με τον οποίο μοιράζονται το Νο.1 του ταμπλό, κέρδισαν τους Ολλανδούς Roland Stuurman και Rob Van den Berg με 6-2, 6-2. Θα αντιμετωπίσουν τους Βρετανούς Charles Broom και Giles Hussey για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots