Εκτός προημιτελικών ο Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tn team Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 - 18:40

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Oldenzaal, γνωρίζοντας την ήττα στον 2ο γύρο από τον Daniel De Jonge. Ο Πέτρος θα παραμείνει στην ολλανδική πόλη, αφού έχει προκριθεί στα ημιτελικά του διπλού.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πορεία του στο χωμάτινο Futrues των 15.000 δολαρίων του Oldenzaal στην Ολλανδία, καθώς ηττήθηκε από τον Ολλανδό De Jonge με 6-2, 6-2.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του τον Αργεντινό Gabriel Alejandro Hidalgo με 7-5, 6-2, για να μπει στη φάση των "16".

Στο διπλό συνεργάζεται με τον Γερμανό Constantin Schmitz και βρίσκονται στο Νο.1 του ταμπλό. Στην πρεμιέρα τους είχαν κερδίσει τους Ολλανδούς Roland Stuurman και Rob Van den Berg με 6-2, 6-2 και μπήκαν στα προημιτελικά, όπου ξεπέρασαν με walkover το εμπόδιο των Βρετανών, Charles Broom και Giles Hussey.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν είτε τους Alexander Hoogmartens (Βέλγιο) και Jing Long Weng (Ολλανδία), είτε τους Lorenzo Bocchi (Ιταλία) και Zachary Eisinga (Ολλανδία).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots