3ος τίτλος στη χρονιά για τον Πέτρο Τσιτσιπά

 
3ος τίτλος στη χρονιά για τον Πέτρο Τσιτσιπά
tn team Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 - 12:45

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον 3ο φετινό του τίτλο στα διπλά, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Oldenzaal της Ολλανδίας.

Ο Τσιτσιπάς και ο Γερμανός συμπαίκτης του, Constantin Schmitz, κέρδισαν δυο αγώνες το Σάββατο, για να φτάσουν μέχρι τον τίτλο στο Oldenzaal World Tennis Tour των 15.000 δολαρίων.

Για την ημιτελική φάση επικράτησαν του Ιταλού Lorenzo Bocchi και του Ολλανδού Zachary Eisinga με 6-3, 6-4, ενώ αργότερα έπαιξαν και τον τελικό, όπου κέρδισαν τους Βρετανούς Jonathan Binding και Mark Whitehouse με 7-6 (4), 6-4.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος που κέρδισε φέτος ο Πέτρος Τσιτσιπάς στα διπλά, καθώς είχε αναδειχθεί πρωταθλητής επίσης στις διοργανώσεις των 25.000 δολαρίων του Kottingbrunn στην Αυστρία (με συμπαίκτη τον Martins Podzus) και στο Bolzano της Ιταλίας (με τον Victor Vlad Cornea).

Συνολικά έφτασε τους 4 τίτλους καριέρας ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.281 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών και αναμένεται να βελτιώσει για μια ακόμα φορά το career high του (Νο.280) την ερχόμενη εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots