Μέχρι τα ημιτελικά οι αδερφοί Σακελλαρίδη στη Μαδρίτη

 
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης
tn team Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 16:06

Στο Futures της Μαδρίτης αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα τα αδέρφια Σακελλαρίδη, με τους Μιχάλη και Στέφανο να φτάνουν μέχρι τα ημιτελικά στα διπλά και τον Στέφανο να φτάνει μέχρι τους "16" στο μονό.

Ο 20χρονος Μιχάλης και ο 17χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης κέρδισαν στον 1ο γύρο μετά από ένα κλειστό παιχνίδι τον Ελβετό Noah Lopez και τον Χιλιανό Hans Albert Schubert με 5-7, 6-4, 10-7. Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν τον Γεωργιανό Aleksandre Metreveli και τον Ισπανό Pol Toledo Bague, Νο.2 στο ταμπλό, τους οποίους κέρδιζαν με 6-4, 0-1 πριν εγκαταλείψουν εξαιτίας τραυματισμού.

Έτσι, ο Μιχάλης και ο Στέφανος προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Futures διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, όπου γνώρισαν την ήττα έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι από τον Γάλλο Lucas Bouquet και τον Σκοπιανό Stefan Micov με 6-3, 6-4.

Στο μονό, ο Στέφανος Σακελλαρίδης ξεκίνησε από τα προκριματικά και έφτασε μέχρι τη φάση των "16". Στον 1ο γύρο των προκριματικών κέρδισε τον μικρό του αδερφό, τον 15χρονο Δημήτρη Σακελλαρίδη με 6-4, 6-4, ενώ στη συνέχεια κέρδισε ακόμα τον Ισπανό Ruben Serrano Madrid με 6-4, 6-4 και τον Stefan Micov με 6-4, 7-6 (4), για να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό.

Εκεί κέρδισε και τον Ισπανό Jaime Caldes με 6-3, 6-1, για να φτάσει τις 4 συνεχόμενες νίκες. Στη φάση των "16", ο Στέφανος γνώρισε την ήττα από τον Γάλλο Lucas Bouquet με 6-4, 6-2 και ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία του.

Και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης έπαιξε στο κυρίως ταμπλό, ξεκινώντας από τα προκριματικά. Στους πρώτους δυο αγώνες του ο Μιχάλης κέρδισε τον Αυστριακό Paul Ender με 7-6 (1) 4-2 (εγκατάλειψη) και τον Ισπανό Daniel Lara Salmeron με 6-1, 6-3.

Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών ηττήθηκε από τον Ισπανό Jorge Martinez, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-3 ,6-4, όμως μπήκε στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser. Εκεί έπαιξε με τον Ρώσο Vladislav Ivanov, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots