Στον τελικό του διπλού του Monastir ο Σκορίλας

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 - 18:54

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας προκρίθηκε στον τελικό του διπλού της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF στο Monastir της Τυνησίας.

Τον 3ο τίτλο της καριέρας του στο ITF Pro Tour θα διεκδικήσει ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος προκρίθηκε σήμερα στον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Ο Σκορίλας και ο Ιταλός Luca Giacomini, κέρδισαν εύκολα στον σημερινό ημιτελικό τους Εσθονούς Johannes Seeman και Siim Troost, με 6-3, 6-0.

Αύριο θα αντιμετωπίσουν για τον τελικό τους Βρετανούς Billy Blaydes και Freddy Blaydes.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο του σε ITF διοργάνωση, μετά από τους τίτλους που κέρδισε πέρσι στο 15άρι του Ηρακλείου (μαζί με τον Χρήστο Αντωνόπουλο) και στο 25άρι του Idanha-a-Nova (μαζί με τον Rio Noguchi).

Στα μονά, ο Σκορίλας ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του, γνωρίζοντας την ήττα από τον Αυστραλό Thomas Braithwaite, με 6-7 (4), 5-7, έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς.

Θυμίζουμε πως ο Σκορίλας είχε πετύχει μια πολύ καλή νίκη επί του Skander Mansouri με 7-5, 4-6, 7-5, για να μπει στους προημιτελικούς της hardcourt διοργάνωσης του Monastir.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots