Μέχρι τα ημιτελικά στο Metzingen τα αδέρφια Σακελλαρίδη

 
Μέχρι τα ημιτελικά στο Metzingen τα αδέρφια Σακελλαρίδη
tn team Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 11:54

Οι Μιχάλης, Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, έφτασαν έως τα ημιτελικά στο διπλό του Metzingen Open των 15.000 δολαρίων αυτή την εβδομάδα στην ομώνυμη πόλη της Γερμανίας.

Τρια αδέρφια Σακελλαρίδη ήταν στα ημιτελικά του διπλού του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Metzingen στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα.

Οι Στέφανος και Δημήτρης Σακελλαρίδης, οι οποίοι συνεργάζονται εδώ και αρκετό καιρό και έχουν αγωνιστεί συνολικά σε 6 τελικούς ITF διοργάνωσεων αυτή τη χρονιά, έφτασαν έως τα ημιτελικά αυτή την εβδομάδα στο χωμάτινο τουρνουά του Metzingen.

Στον 1ο γύρο κέρδισαν τον Ρουμάνο Mihaita Daniel Damian και τον Βρετανό Lucian Mischker με 6-3, 7-5, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν των Γερμανών Taym Al Azmeh και David Fix με 6-1, 7-6 (5).

Στα ημιτελικά συνάντησαν ολλανδικό εμπόδιο, αυτό των Sander Jong και Jesse Timmermans, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-4, 6-2.

Στα ημιτελικά έφτασε και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κολομβιανό Daniel Salazar.

Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τους Γερμανούς Marc Schmidt και John Sperle με 6-0, 6-0, ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν δυο ακόμα Γερμανούς, τους Philipp Leithold και Moritz Stroebel, με 4-6, 6-4, 10-7.

Γερμανοί ήταν και εκείνοι που τους απέκλεισαν, στην ημιτελική φάση, οι Philip Florig και Yannik Kelm, που πήραν τη νίκη με 6-2, 6-1.

Στα μονά της γερμανικής διοργάνωσης, ο Στέφανος Σακελλαρίδης έπαιξε στο κυρίως ταμπλό, όμως ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Γερμανό Kai Lemstra με 6-3, 6-3.

Στα προκριματικά έπαιξαν ο Μιχάλης και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, που πέτυχαν από μια νίκη. Ο Μιχάλης κέρδισε τον Γερμανό Vincent Vohl με 6-2, 4-6, 10-6, ηττήθηκε όμως από τον επίσης Γερμανό Mika Lipp με 6-2, 6-3.

Ο Δημήτρης κέρδισε τον Ελβετό Nicola Senn με 7-6 (5), 6-4, στον 2ο προκριματικό γύρο όμως γνώρισε την ήττα από τον Al Azmeh, Νο.8 στο ταμπλό, με 3-6, 6-3, 10-5.

Στο ταμπλό των προκριματικών του Metzingen αγωνίστηκε και ο Γιάννης Κουντουράκης, ο οποίος ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Τσέχο Stepan Mruzek, Νο.16 στο ταμπλό, με 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots