Πρωταθλητές στην Αλαμινό Αντωνόπουλος και Νέος

 
Πρωταθλητές στην Αλαμινό Αντωνόπουλος και Νέος
tn team Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 16:02

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος και ο Λευτέρης Νέος κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF, στην Αλαμινό της Κύπρου.

Στον σημερινό τελικό της Futures διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, Αντωνόπουλος και Νέος επικράτησαν των Ιταλών Gianluca Cadenasso και Noah Perfetti με 6-4, 1-6, 10-5.

Ήταν μια φανταστική εβδομάδα για τους Αντωνόπουλο και Νέο, που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, αφού στο πρώτο παιχνίδι τους έβγαλαν εκτός το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τους Γερμανούς Kai Lemstra και Adrian Oetzbach, με 6-3, 6-1.

Ακολούθησε η νίκη κόντρα στον Γερμανό Dominic Ducariu και τον Ρουμάνο Alexandru Cristian Dumitru στα προημιτελικά με 6-4, 4-6, 10-7, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν τον Ιταλό Enrico Baldisserri και τον Μαλαισιανό Darrshan Suresh με 4-6, 6-3, 10-8.

Το τουρνουά φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Robinson στην Αλαμινό της Λάρνακας.

Ήταν ο 2ος τίτλος στην επαγγελματική καριέρα του Αντωνόπουλου, που είχε κερδίσει άλλον έναν τίτλο στα διπλά σε 15άρι τουρνουά το 2022 στο Ηράκλειο, μαζί με τον Αλέξανδρο Σκορίλα.

Για τον Νέο, που είναι από την Κύπρο, ήταν ο 3ος επαγγελματικός τίτλος, έχοντας κατακτήσει επίσης στα διπλά ένα 15άρι στο Ηράκλειο (με τον Στυλιανό Χριστοδούλου) και ένα 15άρι στη Λεμεσό (με τον Μέλιο Ευσταθίου) το 2023.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots