1ος τελικός σε Futures για τον Θάνο

 
1ος τελικός σε Futures για τον Θάνο
tn team Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 - 19:29

Σε δυο τελικούς θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Kursumlijska Banja της Σερβίας ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος πήρε τη 2η θέση στο διπλό και αύριο θα διεκδικήσει τον τίτλο και στο μονό, καθώς προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό στα μονά σε διοργάνωση 15.000 δολαρίων της ITF.

Ο Θάνος κυριάρχησε στον σημερινό ημιτελικό και κέρδισε τον Γάλλο Amaury Raynel με 6-4, 6-1, για να εξασφαλίσει την πρόκριση στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε Futures διοργάνωση, στο χωμάτινο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Kursumlijska Banja της Σερβίας.

Κάνει ένα τρομερό τουρνουά ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Ιταλό Gianluca Filoramo και στον 2ο γύρο έχασε το μοναδικό σετ όλη την εβδομάδα, από τον πολύ καλό του φίλο Γιάννη Ξυλά, σε ένα ματς που δυστυχώς ολοκληρώθηκε με εγκατάλειψη του τελευταίου, στο 5-7, 7-5, 3-0 (υπέρ του Θάνου) στο 3ο σετ. Στα προημιτελικά συνέχισε ακάθεκτος ο Αριστοτέλης, κερδίζοντας και τον Γερμανό Lambert Ruland με 6-3, 6-4.

Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Juan Manuel La Serna, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.789 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο διπλό, όπου έχει κερδίσει 3 τίτλους σε ITF διοργανώσεις, ήταν φιναλίστ μαζί με τον Σέρβο Vuk Radjenovic. Δεν τα κατάφεραν οι δυο τους σήμερα στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα από τους Admir Kalender και Pavel Verbin με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots