Εντατική προετοιμασία για τη Μτσεντλίτζε

 
Εντατική προετοιμασία για τη Μτσεντλίτζε
Εντατική προετοιμασία για τη Μτσεντλίτζε
tennisnews team Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 12:13

Εντατική είναι η προετοιμασία που πραγματοποιεί η πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018, Ελένη Μτσεντλίτζε, που αναμένεται σε λίγες εβδομάδες να επιστρέψει στο παγκόσμιο tour της ITF.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχει δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά της σερβικής πόλης Vrnjacka Banja, που βρίσκεται νότια του Βελιγραδίου. Θα λάβει μέρος στο χωμάτινο τουρνουά που θα ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου και ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων του ITF World Tennis Tour.

Η νεαρή αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να δώσει πολλούς αγώνες και να αποκομίσει νέες πολύτιμες εμπειρίες τεστάροντας παράλληλα τις δυνατότητες της.

Η Ελένη Μτσεντλίτζε ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Medical Pharmaquality και ιδιαίτερα τον Regional Sales Manager, Iωάννη Αθανασάτο για την ευγενική παροχή των αναγκαίων μετάλλων, που πρέπει να λαμβάνει για τη διατήρηση της καλής υγείας και της υψηλού επιπέδου αθλητικής της απόδοσης.

Μάλιστα, η κάλυψη αφορά σε διάρκεια ενός έτους, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την "θωράκιση" της αθλήτριας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots