Το challenge του Στέφανου στους Stavento (vid)

 
Το challenge του Στέφανου στους Stavento (vid)
Το challenge του Στέφανου στους Stavento (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 - 14:36

Σε ένα διαφορετικό challenge απ' αυτά που έχει συνηθίσει να κάνει στο γήπεδο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στη φιλανθρωπική εκδήλωση "Μουσικές Αγάπης - The Unplagued Concert" και προκάλεσε τον Μιχάλη Κουινέλη από τους Stavento να πει το αγαπημένο του τραγούδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποδέχτηκε βεβαίως την πρόκληση του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, δηλώνοντας και fan του, στην εκδήλωση της 24Media που έγινε το βράδυ της Πέμπτης για να ενισχυθεί το σύστημα υγείας στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Ερμήνευσε το "Κάνω τον κόσμο ανάκατο" και το ρεφρέν από το "Να διαδοθεί", κλείνοντας με ένα μήνυμα προς τον Στέφανο αλλά και σε όλο τον κόσμο: "Εύχομαι να είσαι καλά, να είσαι γερός, να συνεχίσεις να μας κάνεις υπερήφανους, να είσαι πάντα καλά. Μένουμε σπίτι, προσπαθούμε να φύγουμε απ' αυτή τη δύσκολη κατάσταση και όταν περάσει να ξανααγκαλιαστούμε, να ξαναανταμώσουμε και κυρίως να ξαναμιλήσουμε και να συζητήσουμε και να θυμόμαστε, να μην ξεχνάμε όλα αυτά που περάσαμε. Την αγάπη μου, να 'σαι γερός και δυνατός. Φιλιά σε όλους!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots