Ηράκλειο: Εκτός 4άδας Παύλου και Σακελλαρίδης, τελικό στα διπλά Αντωνόπουλος και Σκορίλας

 
Ηράκλειο: Εκτός 4άδας Παύλου και Σακελλαρίδης, τελικό στα διπλά Αντωνόπουλος και Σκορίλας
tn team Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 - 17:32

Η Δήμητρα Παύλου έχασε "στα σημεία" την πρόκριση στα ημιτελικά από την κορυφαία του ταμπλό στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου, ενώ εκτός 4άδας έμεινε και ο Στέφανος Σακελλαρίδης. Στο διπλό, ο Χρήστος Αντωνόπουλος και ο Αλέξανδρος Σκορίλας προκρίθηκαν στον τελικό.

Η Παύλου έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, αλλά μετά από 2 ώρες και 9 λεπτά μάχης ηττήθηκε από τη Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.687 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-4, 1-6, 6-3.

Στο αποφασιστικό 3ο σετ, η Παύλου επέστρεψε από το 4-1 και μείωσε σε 4-3, ενώ είχε στο επόμενο game, break point στο 30-40 για το 4-4. Δεν το εκμεταλλεύτηκε και η Ρουμάνα έκανε το 5-3, για να ολοκληρώσει στο επόμενο game με νέο break το σετ.

Στα προημιτελικά του μονού ολοκλήρωσε την πορεία του και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ιταλό Andrea Guerrieri με 6-0, 6-4. Ο 18χρονος Έλληνας αθλητής είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στα γήπεδα του Nana Tennis Club, αποκλείοντας και τον Κινέζο Tao Mu, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.549 στον κόσμο.

Η μέρα έκλεισε καλά για τα ελληνικά χρώματα, αφού στο διπλό των ανδρών οι Χρήστος Αντωνόπουλος και Αλέξανδρος Σκορίλας κέρδισαν τους Stijn Pel και Thantub Suksumrarn με 6-2, 7-6 (5), για να προκριθούν στον τελικό.

Αύριο θα διεκδικήσουν τον τίτλο, αντιμετωπίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων τον Raphael Calzi από το Λουξεμβούργο και τον Marion Vankan από τη Γερμανία, που βρίσκονται στο Νο.2 του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots