Στα προημιτελικά η Αθηνά

 
Στα προημιτελικά η Αθηνά
Στα προημιτελικά η Αθηνά
tennisnews team Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 14:52

Η Αθηνά Πήττα ζευγάρωσε τις νίκες της στο Ασουνσιόν της Παραγουάης και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του APT Junior Open της ITF.

Στην πρεμιέρα της στο τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας της ITF, η Αθηνά δεν συνάντησε δυσκολίες, κερδίζοντας τη Βραζιλιάνα Nicole Roberta Serraglio με 6-1, 6-1.

Στην επόμενη φάση, η 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε την επίσης Βραζιλιάνα Amanda De Oliveira, No.6 στο ταμπλό, με 7-5, 6-0.

Προκρίθηκε έτσι στην τελική 8άδα της χωμάτινης διοργάνωσης του Ασουνσιόν, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ana Paula Jimenez Coello από το Εκουαδόρ, που βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό.

Η Αθηνά διεκδικεί τον τίτλο και στο διπλό, όπου επίσης κάνει πολύ καλή πορεία και είναι ήδη στα ημιτελικά. Με συμπαίκτρια την Ισπανίδα Gloria Alogo Piqueras, κέρδισε τις Luiza Estrada και Leticia Ferrari Luiz με 6-1, 6-3 και τις κορυφαίες του ταμπλό, Ana Candiotto και Sofia Da Cruz Mendonca, με 7-6 (6), 2-6, 10-6. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Lorena Medeiros Cardoso και Marjorie Souza, Νο.4 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots