Κατσάλη, Λοϊζάς και Μαστρογαμβράκης στους τελικούς του Ηρακλείου

 
Κατσάλη, Λοϊζάς και Μαστρογαμβράκης στους τελικούς του Ηρακλείου
Κατσάλη, Λοϊζάς και Μαστρογαμβράκης στους τελικούς του Ηρακλείου
tennisnews team Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:32

Η Σόνια Κατσάλη προκρίθηκε στον τελικό του μονού κοριτσιών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ στον τελικό των αγοριών θα αναμετρηθούν ο Ανδρέας Λοϊζάς με τον Σταύρο Μαστρογαμβράκη.

Η Σόνια Κατσάλη κέρδισε μετά από ένα δύσκολο ματς την Ελληνογαλλίδα Γεωργία Καλαμάρη, Νο.1 στο ταμπλό, με 7-5, 4-6, 6-2, για να μπει στον τελικό του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 TE του "Ηράκλειο" Ο.Α.Α., που θα είναι ο πρώτος της σε τουρνουά της Tennis Europe στα μονά.

Θα αντιμετωπίσει εκεί την Ισραηλινή Sapir Cohen, No.2 στο ταμπλό, που επικράτησε στον άλλον ημιτελικό της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου, με 7-6 (1), 6-1.

Στα αγόρια τον τίτλο του μονού θα διεκδικήσουν οι Ανδρέας Λοϊζάς και Σταύρος Μαστρογαμβράκης. Ο Λοϊζάς έκανε ένα εξαιρετικό ματς και επιβλήθηκε του Ελβετού Luc Wieland με 6-1, 6-0, ενώ ο Μαστρογαμβράκης κέρδισε τον Χρήστο Γκλαβά με 6-4, 6-1.

Στο διπλό, Γκλαβάς και Μαστρογαμβράκης απέκλεισαν τους Ολλανδούς Cooper Ter Meulen και Jayden Tjong με 6-4, 6-2 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα παίξουν με τους Νίκο Μπακιρτζή και Ανδρέα Λοϊζά. Οι δυο τελευταίοι κέρδισαν στον άλλον ημιτελικό τους Άγγελο Αυγέρη και Στέφανο Πουρναρόπουλο, με 6-4, 1-6, 10-7.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Αλεξάνδρα Μάγια και Γεωργία Καλαμάρη επικράτησαν των Σόνιας Κατσάλη και Μαρίας Τσιρώνη με 4-6, 7-6 (6), 10-5 έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, για να μπουν επίσης στον τελικό, όπου θα συναντήσουν τις Μερόπη Μπατζή και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. Μπατζή και Παναγιωτίδου έδωσαν επίσης ένα δύσκολο ματς ενάντια στις Εβελίνα Λαμπράκη και Μυρτώ Πρωιμάκη, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 6-1, 4-6, 10-5.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Iraklio O.A.A.:

Αποτελέσματα
Μονό Αγόρια U14
Μονό Κορίτσια U14
Διπλό Αγόρια U14
Διπλό Κορίτσια U14

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots