Το σήκωσαν Πουρναρόπουλος και Αυγέρης στα Σκόπια

 
Το σήκωσαν Πουρναρόπουλος και Αυγέρης στα Σκόπια
tn team Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 - 19:27

Οι Στέφανος Πουρναρόπουλος και Άγγελος Αυγέρης αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό του Pointer Open στα Σκόπια.

Έκαναν έναν εξαιρετικό τελικό οι δυο Έλληνες αθλητές, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Μεξικανών Kether Naresh Gonzalez και Oswaldo Alejandro Reyes Tirado, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2.

Ολοκλήρωσαν έτσι μια πολύ καλή εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Pointer Club των Σκοπίων, όπου κέρδισαν ακόμα τους Νορβηγούς Julian Brager-Carlsen και Johan Otto Christensen-Scheel με 6-3, 5-7, 10-5, πέρασαν με walkover τους Σκοπιανούς Amar Huseinovic και Gregor Stojnev στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά επικράτησαν των Ρουμάνων Calin Apostol και Alexandru Nicolae με 7-6 (4), 6-0.

Για τον Αυγέρη, αθλητή του Α.Ο.Α. Αμπελ. Μενεμένης, αυτός ήταν ο 5ος τίτλος στα διπλά σε ITF διοργάνωση, έχοντας κερδίσει τους 4 εξ αυτών μαζί με τον Πουρναρόπουλο.

Ο Πουρναρόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στον Ο.Α. Θεσσαλονίκης, εκτός από τους 4 τίτλους με τον Αυγέρη έχει άλλους 2 στα διπλά (6 στο σύνολο).

Σήμερα έγιναν και οι υπόλοιποι τελικοί της J30 διοργάνωσης της ITF, με τις Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου να κατακτούν τον τίτλο στο διπλό και τη Λυδία να είναι φιναλίστ στο μονό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots