Ηράκλειο Ο.Α.Α.: Πρωταθλητής ο Λοϊζάς - 2η θέση η Κατσάλη

 
Ηράκλειο Ο.Α.Α.: Πρωταθλητής ο Λοϊζάς - 2η θέση η Κατσάλη
tennisnews team Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 1:54

Ο Ανδρέας Λοϊζάς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στα μονά σε διοργάνωση της Tennis Europe στο Ηράκλειο Ο.Α.Α., ενώ στα κορίτσια τη 2η θέση κατέλαβε η Σόνια Κατσάλη. Όλα τα αποτελέσματα από το διεθνές τουρνουά του Ηρακλείου.

Ο Ανδρέας Λοϊζάς κέρδισε σε έναν ωραίο τελικό τον Σταύρο Μαστρογαμβράκη και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό αγοριών, στη διοργάνωση του "Ηράκλειο" Ο.Α.Α., που ανήκει στην 3η κατηγορίας U14 της Tennis Europe.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος στα μονά σε επίπεδο Tennis Europe για τον Ανδρέα, που έχει κερδίσει ακόμα δυο τίτλους στα διπλά, τον έναν στον πρόσφατο Kalovelonis Spring Tour στην Αθήνα και τον άλλον στο διπλό του τουρνουά του Ηρακλείου.

Μαζί με τον Νίκο Μπακιρτζή, κέρδισαν τους Χρήστο Γκλαβά και Μαστρογαμβράκη στον τελικό της Παρασκευής με 6-3, 6-3 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Στα κορίτσια, η Σόνια Κατσάλη έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα αλλά δεν κατάφερε να πάρει και τον τίτλο στον τελικό του μονού, καθώς "λύγισε" τελικά από την Ισραηλινή Sapir Cohen, με 7-5, 3-6, 6-4.

Στο διπλό ο τελικός ήταν ελληνική υπόθεση, καθώς η Αλεξάνδρα Μάγια και η Ελληνογαλλίδα Γεωργία Καλαμάρη επικράτησαν της Μερόπης Μπατζή και της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου με 6-0, 7-6 (6).

Τα αποτελέσματα από όλα τα ταμπλό της διοργάνωσης:

Αποτελέσματα
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Μονό Αγόρια U14 Ανδρέας Λοϊζάς
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Μονό Κορίτσια U14 Sapir Cohen
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Διπλό Αγόρια U14 Νίκος Μπακιρτζής/Ανδρέας Λοϊζάς
http://www.tennisnews.gr/components/com_attachments/media/icons/pdf.gif Διπλό Κορίτσια U14
Γεωργία Καλαμάρη/Αλεξάνδρα Μάγια

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots