Φιναλίστ στα διπλά ο Νουχάκης

 
Φιναλίστ στα διπλά ο Νουχάκης
tn team Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 - 13:05

Ο Γιώργος Νουχάκης κατέλαβε τη 2η θέση στα διπλά του τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF που φιλοξενήθηκε στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Μαζί με τον Ισπανό συμπαίκτη του, Carlos Joaquin Ramos Membrives, o Γιώργος Νουχάκης έφτασε μέχρι τον τελικό του χωμάτινου τουρνουά της ITF, Red Cup ITF BMW Oliva Motor Tennis Tarragona.

Για να τα καταφέρουν χρειάστηκε να κερδίσουν τους Γάλλους Cesar Bouchelaghem και Tiago Pires με 6-4, 7-5 στον 1ο γύρο, τους Ισπανούς Iker Urribarrens Ramirez και Inigo Villacampa Goni με 6-2, 6-4 στα προημιτελικά, καθώς και τους Ελβετούς Dylan Dietrich και Nicolas Kobelt (Νο.2 ταμπλό) με 2-6, 6-2, 10-7 στα ημιτελικά.

Στον τελικό ήρθαν αντιμέτωποι με το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τον Κορεάτη Gerard Campana Lee και τον Ιάπωνα Jay Dylan Hara Friend. Έκαναν μια καλή προσπάθεια, μετά όμως από δυο κλειστά σετ, γνώρισαν την ήττα με 6-3, 6-4.

Στο μονό της διοργάνωσης της J4 κατηγορίας της ITF, ο Νουχάκης έφτασε έως τους "16" καλύτερους, κερδίζοντας τον Ισπανό Antonio Prat με 6-3, 6-1. Δεν κατάφερε να μπει στα προημιτελικά, καθώς στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ισπανό Alejandro Juan Mano με 0-6, 2-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots