2ος στα μονά, 1ος στα διπλά ο Μητσάκος

 
Θοδωρής Μητσάκος
Θοδωρής Μητσάκος
tn team Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 - 11:14

Ο Θοδωρής Μητσάκος ολοκλήρωσε την πολύ καλή εβδομάδα στο τουρνουά της πόλης Kelibia της Τυνησίας με τη 2η θέση στο μονό, ενώ θυμίζουμε πως είχε αναδειχθεί πρωταθλητης στα διπλά.

Ο Μητσάκος δεν κατάφερε να κάνει το "double" στο διεθνές τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας της ITF, καθώς ηττήθηκε στον τελικό από τον Κινέζο Mai Gao με 6-1, 6-4 κι έτσι κατέλαβε τη 2η θέση στα μονά.

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στην Kelibia της Τυνησίας και στη διεθνή διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στα σκληρά γήπεδα του τοπικού club.

Μια μέρα πριν παίξει στον τελικό του μονού, είχε κατακτήσει τον τίτλο στο διπλό, καθώς μαζί με τον Μαλαίσιο συμπαίκτη του, Christian Andre Sheng Liew, κέρδισαν τον Κινέζο Ye Hongyu και τον Βέλγο Guillaume Jacob, με 5-7, 7-5, 10-8.

Στα μονά πέτυχε 4 νίκες και 3 απ' αυτές μάλιστα ήταν σε πολύ γεμάτα παιχνίδια, που χρειάστηκαν τρια σετ για να ολοκληρωθούν.

Στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τον Τυνήσιο Yessine Kerouat με 3-6, 6-2, 7-5 και στον 2ο γύρο κέρδισε τον Βέλγο Guillaume Jacob με 7-6 (3), 4-6, 6-4. Στα προημιτελικά επικράτησε του Σλοβάκου Alfred Almasi με 6-4, 4-6, 6-2, ενώ στα ημιτελικά επιβλήθηκε του Βρετανού Freddie Ridout με 7-6 (5), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots