1ος τίτλος για τον Παπαϊωάννου

 
Γρηγόρης Παπαϊωάννου
Γρηγόρης Παπαϊωάννου
tennisnews team Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 - 16:47

Τον πρώτο τίτλο του σε διεθνή τουρνουά της Tennis Europe κατέκτησε ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό του Memorijal Dr. Mladen Stojanovic, τουρνουά της 1ης κατηγορίας στα 12άρια, που φιλοξενήθηκε στο Πριέντορ της Βοσνίας.

Ο Γρηγόρης Παπαϊωάννου και ο συμπαίκτης του από το Μαυροβούνιο Vuk Krstajic, αναδείχθηκαν νικητές στο διπλό της χωμάτινης διοργάνωσης του Πριέντορ, που ανήκει στην 1η κατηγορία U12 της Tennis Europe.

Πρώτα κέρδισαν τους Κροάτες Noa Dvorsek και Ivan Marakovic με 6-2, 6-0, ενώ στη συνέχεια απέκλεισαν τον Λευκορώσο Denis Baskin και τον Ρώσο Alexander Burmakin με 6-3, 6-0.

Στα ημιτελικά έκαμψαν την αντίσταση του Ρουμάνου Vlad Catalin Sandu και του Ρώσου Daniil Valter, με 6-1, 3-6, 10-5, ενώ στον τελικό δεν αγωνίστηκαν, καθώς οι αντίπαλοί τους από τη Σερβία, Filip Djokic και Mihailo Topic, απέσυραν τη συμμετοχή τους πριν από τον αγώνα.

Ο μικρός Έλληνας αθλητής έκανε μια πολύ καλή πορεία και στο μονό της διοργάνωσης της Βοσνίας, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση. Κέρδισε τον Ρώσο Timur Gordeev με 6-0, 6-0 και τον Βόσνιο Danin Saciragic με 6-2, 6-0, ωστόσο στους "8" γνώρισε την ήττα από τον Σέρβο Filip Djokic με 6-1, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots