8άδα στο Forli η Νούτσου

 
Στυλιανή Νούτσου
Στυλιανή Νούτσου
tn team Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 - 10:56

Την καλύτερη πορεία της σε διεθνή διοργάνωση της Tennis Europe πραγματοποιεί η Στυλιανή Νούτσου στο Forli της Ιταλίας, με τη μικρή Ελληνίδα τενίστρια να εξασφαλίζει την είσοδό της στην τελική 8άδα του μονού.

Η Στυλιανή δεν απώλεσε σετ σε 3 αναμετρήσεις στο Torneo U12 του Forli, τουρνουά της 2ης κατηγορίας της Tennis Europe που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Tennis Villa Carpena, με αποτέλεσμα να πάρει την 1η θέση στον 5ο όμιλο του round robin και να μπει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Κέρδισε συγκεκριμένα τρεις Ιταλίδες παίκτριες, την Agnese Stagni με 6-3, 6-0, τη Finja Matuella με 6-1, 6-0 και τη Maria Vittoria Ranieri με 6-3, 6-1.

Για πρώτη φορά προκρίθηκε στα προημιτελικά μιας διοργάνωσης της Tennis Europe και σήμερα, μετά τις 18:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Diletta D' Amico για μια θέση στην τελική 4άδα. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Στυλιανή είναι η μόνη μη Ιταλίδα που θα είναι στα προημιτελικά.

Να σημειωθεί τέλος, πως η αθλήτρια του ΑΟΑ Αστέρας ΘΕΣ αγωνίστηκε και στο διπλό, με συμπαίκτρια την Αμερικανίδα Milana Ronert, αλλά ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς στον 1ο γύρο από τις Ιταλίδες Alessia Caselli και Camilla Fabbri με 6-3, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots