Πήρε την 7η θέση η Ελλάδα στο Karlovac

 
Πήρε την 7η θέση η Ελλάδα στο Karlovac
tn team Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - 21:02

Η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια U12 πήρε την 7η θέση στο προκριματικό τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U12 της Tennis Europe, κερδίζοντας σήμερα τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη με 3-0.

Με νίκη αποχαιρέτησαν το Karlovac της Κροατίας τα παιδιά που αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα στο προκριματικό τουρνουά του Tennis Europe Nations Challenge, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εθνικών ομάδων στην κατηγορία των 12 ετών.

Χωρίς να χάσουν σετ, τα αγόρια μας επιβλήθηκαν με 3-0 της Βόσνιας και Ερζεγοβίνης και κατέλαβαν την 7η θέση στο τουρνουά του Karlovac.

Στο πρώτο μονό, ο Γιώργος Σινάνης επικράτησε του Nikola Pavljasevic με 7-5, 6-3 και άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Αυτή "επισφραγίστηκε" με τη νίκη του Άλκη Μιχαλακόπουλου επί του Mahir Butkovic, με 6-1, 6-4.

Στο διπλό, Μιχαλακόπουλος και Θανάσης Ζαβουργιανός επιβλήθηκαν των Butkovic και Filip Jevtic με 6-1, 6-0 και ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μέρα, αλλά και το τουρνουά για την ελληνική ομάδα.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα, η οποία ήταν στο Karlovac με αρχηγό αποστολής τον Χρήστο Τοκατλίδη, είχε παίξει στον πολύ δυνατό 1ο όμιλο του τουρνουά, απέναντι στις Σλοβενία, Ιταλία και Κροατία, παίρνοντας την 4η θέση του ομίλου. Επομένως έμεινε εκτός ημιτελικών στο τουρνουά και έπαιξε σήμερα για την 7η θέση, την οποία και κατάφερε να κερδίσει, κλείνοντας έτσι με θετικό τρόπο το πολύ σημαντικό αυτό τουρνουά που ούτως ή άλλως είχε πολλές εμπειρίες να δώσει σε όλα τα παιδιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots