Πρωταθλητές Ασλανισβίλι και Μαστρογαμβράκης στο Κιλκίς

 
Άρτεμις Ασλανισβίλι
Άρτεμις Ασλανισβίλι
tn team Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 - 17:18

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης ήταν οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο Κιλκίς, καθώς αναδείχθηκαν πρωταθλητές στα μονά και στα διπλά!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης του Κιλκίς το διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe Kilkis Cup, για τα 16άρια αγοριών και κοριτσιών, που ανήκει στην 3η κατηγορία U16 της TE.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι της Collective Tennis School (Α.Ο.Α. Αστέρας ΘΕΣ) ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο τουρνουά των κοριτσιών, αφού έκανε σήμερα το "double", κερδίζοντας τους τελικούς στα μονά και στα διπλά.

Στα μονά, η 15χρονη Άρτεμις, Νο.119 στα 16άρια στην Tennis Europe και Νο.3 στην Ελλάδα, κέρδισε τη Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός Ο.Α.) με 6-0, 6-2 και κατέκτησε τον 4ο τίτλο της στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe στα 16άρια, μετά από τα τουρνουά στα Κουφάλια και στην Αριδέα το 2019, αλλά και στο Καβάνταρτσι φέτος.

Στο διπλό, η Άρτεμις μοιράστηκε τη μεριά της στο court με την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη (Α.Ο.Α. Αστέρας ΘΕΣ) και στον σημερινό τελικό οι δυο αθλήτριες της Collective επικράτησαν της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου και της Βρετανίδας Allegra Korpanec Davies με 6-4, 5-7, 10-5.


Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και η Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη


H Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη

Στο τουρνουά των αγοριών το "double" έκανε ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης. Ο 15χρονος αθλητής του Α.Ο.Α. Φιλοθέης, κέρδισε τους πρώτους τίτλους του σε μονά και διπλά σε τουρνουά της Tennis Europe. Στον τελικό του μονού, επικράτησε του Στέργιου Αχιλλέα Παπαδόπουλου (Α.Ο. Καβάλας Μακεδονικός) με 6-2, 6-1.

Στο διπλό, ο Μαστρογαμβράκης και ο Ηρακλής Καλάνοφ, κέρδισαν έπειτα από έναν πολύ ωραίο τελικό τους Νο.2 του ταμπλό, τον Πολωνό Marcin Andrzejczak και τον Γερμανό Artem Lyapshin, με 6-7 (3), 6-4, 10-7.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots