Πολύ καλές εμφανίσεις για τον Μητσάκο στη Βαρκελώνη

 
Πολύ καλές εμφανίσεις για τον Μητσάκο στη Βαρκελώνη
tennisnews team Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:09

Ο Θοδωρής Μητσάκος αυτή την εβδομάδα αγωνίστηκε στο Junior τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις οι οποίες ολοκληρώθηκαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δυνατή εβδομάδα για τον Μητσάκο στο χωμάτινο τουρνουά της ITF επιπέδου G3. Ο νεαρός αθλητής αγωνίστηκε στο ταμπλό ως Νο.5, πετυχαίνοντας 2 νίκες στο ξεκίνημα που το εξασφάλισαν μια θέση στα προημιτελικά.

Στη πρεμιέρα του επικράτησε με 6-4, 6-4 του Hamza El Amine από το Μαρόκο, ενώ σκληρή μάχη είχε στον 2ο γύρο εκεί όπου ξεπέρασε το εμπόδιο του Ισπανού Sergio Tintore, με το ανατρεπτικό 3-6, 6-3, 6-3.

Σήμερα ο Έλληνας αθλητής μας είχε δύσκολο έργο στα προημιτελικά κόντρα στον Ιάπωνα Νο.2 του ταμπλό Jay Dylan Hara Friend. Η μάχη ολοκληρώθηκε με τον Ιάπωνα να παίρνει την πρόκριση στην 4άδα, παρά την προσπάθεια του Μητσάκου, με τελικό σκορ, 6-2, 6-3.

Να σημειωθεί πως ο Θοδωρής αγωνίστηκε και στα διπλά του τουρνουά, μαζί με τον Γιώργο Νουχάκη. Οι δυο Έλληνες οι οποίοι ήταν το Νο.2 στο ταμπλό, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στη πρεμιέρα τους από τους Βρετανούς Lous Bowden και Loca Pow, με 6-4, 4-6 [11-9].

Ο Νουχάκης επίσης αγωνίστηκε και στο ταμπλό των μονών, παίζοντας στον 1ο γύρο απέναντι στον Ισπανό Luis Francisco, σε ένα κλειστό ματς, το οποίο δε μπόρεσε να πάρει τη πρόκριση, γνωρίζοντας την ήττα με 6-4, 7-6 (7).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots